ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχουμε τους στόχους μας» – Galaksias Portal News

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τζούισον Φρανσίσκο Μπένετ Βιλέγκας όπως είναι το πλήρες όνομά του, με τη μορφή δανεισμού από την αγγλική Σάντερλαντ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τζούισον Μπένετ, που γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 2004 στην Χερέντια της Κόστα Ρίκα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της πόλης του (Χερεντιάνο). Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είναι διεθνής τόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες (U15, U20, U23) όσο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20 του χρόνια έχει προλάβει να αγωνιστεί 13 φορές στην εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα (έχει πετύχει και δύο γκολ) με συμμετοχή και στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, ο Μπένετ έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ανδρών και αυτός που έκανε την ασίστ στον Τζόελ Κάμπελ στο παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία, που έστειλε την Κόστα Ρίκα στα γήπεδα του Κατάρ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μπένετ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης (arisfc.com.gr):

«Έρχομαι στον Άρη και στο ελληνικό πρωτάθλημα με μεγάλη όρεξη και φιλοδοξίες. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα έχει μεγάλες απαιτήσεις και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ και να δείξω την αξία μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και πραγματικά ανυπομονώ να μπω με την ομάδα και να την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button