Επικαιρότητα

Μεγάλο διπλό (1-2) του Ατρομήτου στη Λεωφόρο και…φωτιά στο Κύπελλο! – Galaksias.com

Ο Ατρόμητος και ο Παναγιώτης Τσιντώντας ήταν πρωταγωνιστές στη Λεωφόρο, στο ντεμπούτο του Τάσου Μπακασέτα, με τον Παναθηναϊκό με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί με 2-1 με ανατροπή και να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας…

Το ντεμπούτο του Τάσου Μπακασέτα με την φανέλα του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύτηκε από νίκη καθώς ο καλός του φίλος, Παναγιώτης Τσιντώντας, και ο Ατρόμητος είχαν διαφορετική άποψη και χάλασαν το ντεμπούτο όχι μόνο του Έλληνα μέσου αλλά και τον Ντραγκόφσκι, Ούγκο με την πράσινη φανέλα και μάλιστα με ανατροπή.

Το «τριφύλλι» παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα, καινούργιο δίδυμο στόπερ -με τον Ούγκο, μάλιστα, να μετράει μόνο μια προπόνηση- και είδε τον Μπακασέτα να έχει δοκάρι στο 10’, προτού ο Αϊτόρ του δώσει προβάδισμα στο 11’.

Ωστόσο, δύο λάθη στην άμυνα και -κυρίως- η αδυναμία του να μετουσιώσει σε ένα, έστω, γκολ, κάποια από τις πάρα πολλές φάσεις που έφτιαξε στην επανάληψη, επέτρεψαν στην ομάδα των δυτικών προαστίων να κάνει την ανατροπή…

Με τους Αντζιέλσκι και Γιουμπιτάνα να χρίζονται σκόρερ στο 25ο και στο 42ο λεπτό αντίστοιχα, ενώ είχε και την τύχη με το μέρος της καθώς ο Ιωαννίδης είχε… διπλό δοκάρι στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 87’!

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη (31/01), στις 19:00 στο Περιστέρι, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον ΠΑΟΚ, που έχει ήδη προβάδισμα πρόκρισης, λόγω του υπέρ του 4-0 στο πρώτο ματς με τον Πανσερραϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (61′ Βαγιαννίδης), Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Αράο (71′ Πέρεθ), Βιλένα (61′ Μπερνάρ), Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μπακασέτας (71′ Ιωαννίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Αθανασίου, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (65′ Ντε Μποκ), Τσακμάκης, Βρακάς (65′ Βαλένσια), Έντερ, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα (65′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Αντζιέλσκι (90+4′ Βέργος).

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button