Υγεία & Διατροφή

Ασφαλτοστρώνεται η οδός Βερμίου στην Κοζάνη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 2 έως 4 Οκτώβρη

Ο Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο του έργου «Ολοκλήρωση ανάπλασης ανατολικής εισόδου Κοζάνης» η Τεχνική Υπηρεσία ενέκρινε την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων (ανάλογα με την εξέλιξη – πρόοδο των εργασιών) στο ρεύμα εξόδου  της οδού Βερμίου, για την αντικατάσταση υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα. Συγκεκριμένα,  από τον κυκλικό κόμβο με την οδό  Κασλά έως τα όρια με την Π.Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (φωτεινός σηματοδότης) (επισυνάπτεται  σχέδιο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων). 

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με εκτροπή του ρεύματος εξόδου της οδού Βερμίου από τον κυκλικό κόμβο  με την οδό Κασλά (s/m Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ) προς την οδό Κασλά και εν συνεχεία κίνηση τους με την  ενωτική οδό Ε.Ο “Δρεπάνου- Πετρανών” . 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή 02-10-2022 και ώρα 11:00π.μ. έως την Τρίτη 04-10- 2022 και ώρα 11:00 π.μ. 

Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση. 

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger