Τρόπος Ζωής

Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα – Galaksias Portal News

“Ό,τι και να κάνει είναι τέλειο” λέει ο Θοδωρής Αθερίδης για τον Γιώργο Νταλάρα.

Στην Super Κατερίνα μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης για το περιστατικό με τον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους.

Ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε τον Γιώργο Νταλάρα σε όσα είπε και ανέφερε χαρακτηριστικά: 

“Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος είναι τέλειο. Ακόμα κι αν διαφωνούσα με κάτι που θα έκανε, θα το έψαχνα ξανά και θα έλεγα ότι για να το κάνει θα έχει δίκιο.

Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έκανε λάθος. Δεν μιλάει ο Γιώργος, αλλά όταν μιλάει έχει δίκιο. Είπε: “μην δέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν κοτόπουλα”, ήταν μαζί με τους δημοσιογράφους κι όχι κατά. Δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο, αλλά με αυτό που κάνει ο άλλος. Αυτό εδώ, παρόλο που ο ίδιος δεν είναι χριστιανός, είναι θρησκευτικό αίσθημα.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι παππούς. Μην τον κοιτάτε που είναι πολύ όμορφος και δείχνει νέος. Δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να πει: “βρε κοριτσάκι μου εσένα αν σε δει ο μπαμπάς σου θα χαρεί;”. Δεν το είπε υποτιμητικά. Σας ξαναλέω ότι είναι και παππούς, αλλά είναι και μεγάλος απλά είναι κούκλος” ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης.

“Πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με την πορεία του και το τι είναι στην πραγματικότητα. Είναι χάδι, προτροπή και σαν να μιλά σε παιδιά του το κάνει όχι σαν αντίπαλος. Απορώ γιατί έχει γίνει αυτό το πράγμα και ψάχνουν διχασμούς.

Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος μαζί του. Είμαστε φίλοι, τον έχω πρότυπο και τον λατρεύω, όχι για ταλέντο του. Αυτό του δόθηκε. Αλλά για όλα αυτά που έχει κάνει μόνος του” πρόσθεσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button