Τρόπος Ζωής

«Σιγά σιγά μετατρέπομαι σε μηχανή» – Galaksias Portal News

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αισθάνεται «υπέροχα» μετά την επέμβαση στην καρδιά για τοποθέτηση βηματοδότη στην οποία υποβλήθηκε, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Την Δευτέρα (25.03.2024) ο αγαπημένος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μίλησε στο podcast του “Arnold’s Pump Club” με αρμετή δόση χιούμοερ για την επέμβαση βηματοδότη στην οποία υποβλήθηκε, λέγοντας πως σιγά σιγά μετατρέπεται σε μηχανή.

Δήλωσε επιπλέον ότι “το να μοιραστώ την είδηση έρχεται σε αντίθεση με το πώς μεγάλωσα στην Αυστρία, όπου κανείς δεν μιλούσε ποτέ για ιατρικά θέματα. Οτιδήποτε σχετιζόταν με την υγεία το κρατούσεε για τον εαυτό σου”.

Ωστόσο, ο 76χρονος, ο οποίος είπε ότι γεννήθηκε με διγλώχινα αορτική βαλβίδα – ένα συγγενές καρδιακό ελάττωμα – πρόσθεσε ότι έχει λάβει τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που γεννήθηκαν με το ίδιο πρόβλημα.

“Μου λένε ότι το να μιλήσω για τις επεμβάσεις που έκανα, τους έδωσε κουράγιο και ελπίδα για να αντιμετωπίσουν το δικό τους πρόβλημα”, εξήγησε.

“Θέλω να ξέρετε ότι τα πάω υπέροχα! Έκανα την εγχείρησή μου τη Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή ήμουν ήδη σε μεγάλη περιβαλλοντική εκδήλωση με τη φίλη μου και συνάδελφό μου Τζέιν Φόντα… παρεμπιπτόντως, όταν μιλάμε για άσκηση είναι το μόνο μαγικό χάπι που επιβραδύνει τη γήρανση, κοιτάξτε την Τζέιν. Είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από εμένα, φέτος γίνεται 87!”, ανέφερε.

“Με συμβούλεψαν ότι ήρθε η ώρα για βηματοδότη γιατί κάποιος ουλώδης ιστός από την προηγούμενη εγχείρησή μου είχε κάνει τον καρδιακό μου παλμό ακανόνιστο. Ήταν έτσι για μερικά χρόνια, έμεινα σε επαφή με την ιατρική μου ομάδα και μία φορά το χρόνο κάνω ένα πλήρες τσεκ-απ και να δω πώς είναι η καρδιά μου”, κατέληξε.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button