Τρόπος Ζωής

Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης ανταλλάσσουν παθιασμένο φιλί – Galaksias Portal News

Με ένα φιλί επιβεβαίωσαν τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα για υποτιθέμενο ρομαντικό δεσμό, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η Δανάη Μπάρκα ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε βραδινή τους έξοδο, όπως καταγράφει φωτογραφικό ενσταντανέ που κυκλοφορεί στα social media.

Πιθανόν να πρόκειται, είτε για την πρόσφατη έξοδό τους στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, είτε από νέα χθεσινοβραδινή έξοδο (24.02.2024) του εφοπλιστή με την παρουσιάστρια.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια του Mega και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Μια κοινή έξοδος από την οποία δεν διέρρευσαν σχετικές φωτογραφίες.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και στο εστιατόριο το οποίο διατηρεί ο γνωστός εφοπλιστής. Η παρουσιάστρια του Mega απόλαυσε το δείπνο με την παρέα της, με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να βρίσκεται για λίγο στο τραπέζι της.

To άρθρο Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης ανταλλάσσουν παθιασμένο φιλί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button