Κόσμος

Η Τέιλορ Σουίφτ δώρησε 100.000 δολάρια στην οικογένεια θύματος της αιματηρής επίθεσης – Galaksias.com

Η Τέιλορ Σουίφτ συνεισέφερε 100.000 δολάρια σε μια σελίδα μέσω της πλατφόρμας GoFundMe που δημιουργήθηκε για την οικογένεια της Λίζα Λόπεζ-Γκαλβάν που σκοτώθηκε από πυροβολισμούς στην παρέλαση των Kansas City Chiefs στο Super Bowl, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η σελίδα Elizabeth Lopez-Galvan Memorial δημιουργήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με στόχο τη συγκέντρωση 75.000 δολαρίων για την οικογένεια του θύματος. Σήμερα, η ποπ σταρ ξεπέρασε το σύνολο του στόχου προχωρώντας σε δύο ξεχωριστές δωρεές των 50.000 δολαρίων. Το Variety επιβεβαίωσε ότι οι δωρεές της Taylor Swift είναι νόμιμες. Μέχρι στιγμής, περισσότερα από 1.300 άτομα έχουν κάνει δωρεές.

«Στέλνω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου για την απώλειά σας. Με αγάπη, Τέιλορ Σουίφτ», έγραψε η τραγουδίστρια στη σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων.

Η Lopez-Galvan σκοτώθηκε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια μαζικών πυροβολισμών στην παρέλαση των Kansas City Chiefs μετά τη νίκη τους στο Super Bowl. Ο δράστης τραυμάτισε άλλα 22 άτομα.

«Αυτό το ταμείο έχει δημιουργηθεί για να ωφελήσει την οικογένεια της Lisa Lopez-Galvan», σημειώνει η σελίδα GoFundMe. «Η Λίζα γιόρταζε την παρέλαση νίκης των Chief στο Super Bowl όταν σκοτώθηκε άδικα. Αφήνει πίσω δύο παιδιά και τον σύζυγό της. Ήταν μια καταπληκτική μητέρα, σύζυγος, κόρη, αδερφή, θεία, ξαδέρφη και φίλη για πολλούς. Σας ζητούμε να συνεχίσετε να προσεύχεστε για την οικογένειά της. Αυτό το ταμείο θα βοηθήσει στην παροχή ζωτικής οικονομικής υποστήριξης. Οποιοδήποτε ποσό εκτιμάται» τονίζει η σελίδα.

Η Τέιλορ Σουίφτ υποστηρίζει θερμά τους Kansas Chiefs λόγω και της σχέσης της με τον παίκτη της ομάδας Travis Kelce. Η τραγουδίστρια παρακολούθησε από κοντά τους περισσότερους αγώνες των Chiefs αυτή τη σεζόν και στα playoffs τους, όπως και στο Super Bowl του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button