Τρόπος Ζωής

Τι είπε η Νεφέλη Ορφανού για το όνομά της και τον ρόλο της στο «Ρετιρέ» – «Στο δρόμο με φώναζαν συνέχεια “κυρία ξινή”»

Η Νεφέλη Ορφανού μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφορικά με τη συμμετοχή της στη σειρά «Το Ρετιρέ», τη συνεργασία με τον Γιάννη Δαλιανίδη αλλά και για την αλλαγή του ονόματός της μετά από ένα σχόλιο της Κατίνας Παξινού.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε ενοχληθεί από μία απόφαση του Γιάννη Δαλιανίδη για την τηλεοπτική σειρά «το Ρετιρέ». Η Νεφέλη Ορφανού είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης με πήρε στην αρχή μόνο για τρία επεισόδια. Με είχε πειράξει αυτό τότε, γιατί κάναμε παρέα με τον Γιάννη.

Ήμουν δυσάρεστη στο έργο και ίσως είναι μέρος του χαρακτήρα μου. Στο δρόμο με φώναζαν συνέχεια “κυρία ξινή”».

Για το πρώτο όνομά της που είναι Βασιλική η ίδια είπε: «Το όνομά μου είναι Βασιλική Νεφέλη Ορφανού. Το υποκοριστικό μου ήταν το Βασιλική και με έλεγαν Βάλια. Και τώρα οι στενοί συγγενείς, Βάλια με φωνάζουν, όμως, όλος ο άλλος χώρος με λέει Νεφέλη.

Στο πρώτο έτος της σχολής μου είπε η Κατίνα Παξίνου, που την είχαμε δασκάλα, “Βάλια Ορφανού; Υπάρχει μια πολύ καλή στριπτιζέζ που τη λένε Λιάνα Ορφανού. Οπότε, κρατήστε το Βασιλική Ορφανού”. Πραγματικά ήταν μια περιβόητη στριπτιζέζ, αλλά εγώ δεν ήθελα το Βασιλική», είπε η Νεφέλη Ορφανού.

To άρθρο Τι είπε η Νεφέλη Ορφανού για το όνομά της και τον ρόλο της στο «Ρετιρέ» – «Στο δρόμο με φώναζαν συνέχεια “κυρία ξινή”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button