Επικαιρότητα

Ο κόσμος του ΟΦΗ κέρδισε τις εντυπώσεις στο κλειστό του ΒΑΚ – Galaksias.com

Καταπληκτική ατμόσφαιρα στο 1-0 επί του Πανιωνίου… 

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του βόλεϊ και σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, στο παλατάκι” του ΒΑΚ, που θα τη ζήλευαν ομάδες της Volley League, ο ΟΦΗ βγήκε αλώβητος από το θρίλερ με τον Πανιώνιο, πήρε τη νίκη με 3-2 στο τάι-μπρέικ και έκανε το 1-0 στις νίκες, στους τελικούς ανόδου της Pre League.

 Η κρητική ομάδα, που γράφει ξανά ιστορία, θέλει μια ακόμη νίκη για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.Οι δυο ομάδες, θα αναμετρηθούν ξανά το Σάββατο (13/4, 5:00μμ) στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας, έδρα του Πανιωνίου.

Αν ο ΟΦΗ κερδίσει ανεβαίνει στην Volley League, αν ο Πανιώνιος ισοφαρίσει σε 1-1, θα έχουμε και τρίτο (τελευταίο) παιχνίδι την επόμενη Τετάρτη (17/4, 5:00μμ) στο Ηράκλειο!

 Οι παίκτες του ΟΦΗ και του Πανιωνίου, κατέθεσαν ψυχή στο ΒΑΚ, ωστόσο μεγάλος νικητής ήταν ο κόσμος, που γέμισε το γήπεδο και έδωσε στον ΟΦΗ το κάτι παραπάνω για να πάρει τη νίκη!

Τρομερό παιχνίδι, με φιλάθλους του ΟΦΗ αλλά και του Πανιωνίου στις εξέδρες, σε μια αποθέωση αθλητικού πολιτισμού!

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, φιλοξένησαν περίπου 20 φιλάθλους του Πανιωνίου από την Κρήτη, σε μια κίνηση με δυνατά μηνύματα!

Το παιχνίδι

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι, ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος στα δυο πρώτα σετ και προηγήθηκε με 2-0 (25-23, 25-16).  Τα παιδιά του Πανιωνίου όμως, με την ψυχή τους και τις τρομερές τους άμυνες, δεν παράτησαν το παιχνίδι.

 Στο τρίτο σετ, έπεσαν κορμιά. Ο ΟΦΗ είχε τέσσερα ματς-μπολ να το τελειώσει με 3-0, αλλά ο διαγώνιος Παλέντζας του Πανιωνίου, με τρομερή ψυχή, πήρε μεγάλες επιθέσεις, κράτησε όρθια την ομάδα του και οι Νεοσμυρνιώτες επιβίωσαν στο σετ θρίλερ, το οποίο πήραν με 28-30 (!).

 Στο τέταρτο σετ, ο ΟΦΗ μπήκε απογοητευμένος απο την απώλεια του τρίτου σετ (2-1) και ο ανεβασμένος Πανιώνιος με τον Χατζηνικολάου, βρήκε επιθετικές λύσεις και ισοφάρισε σε 2-2 (18-25).

 Στο ται-μπρέικ, ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω με 9-11 και πάλι με πόντο του Παλέντζα και 10-12 με χαμένο σερβίς του Μιχαϊλοβιτς.

 Εκεί μίλησε ο Σλοβένος διαγώνιος του ΟΦΗ, που πήρε στην πλάτη του την ομάδα.Με δυο συνεχόμενους πόντους, ισοφάρισε σε 12-12, ο Παλέντζας σε ένα μεγάλο επιθετικό κρεσέντο έκανε το 12-13, ο Μιχαίλοβιτς το 13-13.

 Ο Ρουμελιωτάκης, σε ένα μεγάλο μπλοκ στον Παλέντζα, έφερε τον ΟΦΗ στο ματς μπολ (14-13), ο Χατζηνικολάου έκανε το 14-14, το σερβίς του Δογκάρη ήταν άουτ για το 15-14 και ο Μιχαίλοβιτς με ένα τρομερό μποκ στον Παλέντζα, έβαλε την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ με 16-14, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς απο παίκτες του ΟΦΗ και κόσμο.

 Κοντά στο υψηλό επίπεδο του αγώνα και η διαιτησία. Πρώτος διαιτητής ο διεθνής Έλληνας ρέφερι Μιχάλης Κουτσούλας, με δεύτερο το Νίκο Αγγελίδη από τον σύνδεσμο Κρήτης. Το επίπεδο της διαιτησίας, ήταν το ίδιο υψηλό με την ποιότητα του αγώνα.

 Διαιτητές: Κουτσούλας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Λινοξυλάκη, Κουνδουράκη.

 ΟΦΗ (Νίκος Αντωνιάδης): Μιχαίλοβιτς, Ρουμελιωτάκης, Ρουσσόπουλος, Μάκινεν, Μιχελάκης (λ), Καγιαλής, Καφαντάρης, Μπαρντακτζιάν, Γκόνας, Κόκκινος, Δαρίδης, Κουκιάς.

 Πανιώνιος (Αργύρης Ψάρρας): Γκένοφ, Ζέλερ, Δρογκάρης, Παλέντζας, Μαρσέλος, Χατζηνικολάου, Σασάτη, Πλεμμένος, Βλαβιανός, Γκρίλλας, Δανιήλ, Κωσταντινίδης, Λέλος.
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button