Τρόπος Ζωής

«Θα επέστρεφα στο GNTM γιατί μου έλειψε η τηλεόραση» – Galaksias Portal News

Για την ανάδειξή του μέσα από την τηλεόραση αλλά και τη συμμετοχή του στο GNTM, μίλησε ο Άγγελος Μπράτης στην κάμερα του Mega.

Ο γνωστός σχεδιαστής, βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και συζήτησε με την Δανάη Μπάρκα για την δουλειά του και για το ενδεχόμενο συμμετοχής του ξανά στο ριάλιτι μόδας GNTM. Ο Άγγελος Μπράτης, αποκάλυψε μάλιστα, πως του έχει λείψει η τηλεόραση.

«Κανείς δεν αγοράζει αυτό που είναι, αγοράζει το ιδανικό που θα ήθελε να είναι. Εγώ δουλεύω με σώματα, δε δουλεύω στη μόδα. Τα ρούχα μου δεν έχουν φερμουάρ, δεν έχουν κουμπιά, δεν έχουν κορσέδες, δεν έχουν κανέναν περιορισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις αυτοπεποίθηση, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Δεν είμαι κάποιος που κάνει μόδα, κάνω το δικό μου στυλ και το εξελίσσω».

«Είναι αγχωτικό να κυνηγάς τις τάσεις της μόδας, σημαίνει ότι θα είσαι πάντα πίσω. Επειδή η μόδα κάνει κύκλους έρχεται και σε βρίσκει αυτή. Ο στόχος μου είναι να κάνω τις γυναίκες όμορφες», συμπληρώνει.

Για το «GNTM»

«Η τηλεόραση μου έχει λείψει. “GNTM” δε νομίζω να έχει την επόμενη σεζόν, δεν το ξέρω, αλλά δε νομίζω γιατί θα έπρεπε να έχει αρχίσει ήδη, θα έρεπε να το ξέρουμε. Αν με θέλανε θα ήμουν, είναι κάτι που ξέρω καλά, που με διασκέδαζε πολύ. Τη σεζόν που δεν ήταν η Βίκυ μια χαρά πήγε το πρότζεκτ. Δεν έχει να κάνει με τη Βίκυ. Η Βίκυ επειδή λείχει αυτήν τη φοβερή ευφράδεια, άνεση, λάμψη και ομορφιά… και εγώ ό,τι έχω μάθει από τη Βίκυ το έχω μάθει. Είναι απίστευτη, μπορεί να καταστρέφονται όλα μπροστά της και δε θα καταλάβεις τίποτα».

Για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι λέει:

«Νόμιζα ότι δε θα με θέλουν, ότι δεν κάνω. Πήγα γιατί επίμεινε η Βίκυ, δεν είμαι κάποιος που βλέπει τηλεόραση, δεν ξέρω πώς λειτουργεί. Ήμουν εκεί, δεν κοίταξα ποτέ τις κάμερες και έλεγα και αυτοί ενθουσιάστηκαν. Η επιτυχία μου ήταν αυτή ότι δεν έκανα αυτά που κάνουν οι άλλοι στην τηλεόραση, ήμουν ειλικρινής. Το ‘GNTM’ είχε φανατικό κοινό, άνθρωποι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους».

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε και για την απόφασή του να μετακομίσει στην Αθήνα.

«Το θεώρησα οκ, ταξιδεύω ακόμα, δεν είμαι κάποιος που κάθεται εδώ».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button