ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας» – Galaksias Portal News

To κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα είναι κατάμεστο στο αποψινό ντέρμπι (21:15, Novasports Prime) του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

H «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, δίνοντας οδηγίες στους φιλάθλους της για το τι θα πρέπει να προσέξουν στη συμπεριφορά τους στο ματς με τους Καταλανούς, καθώς, όπως επισημαίνουν, ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με αντίπαλο την FC Barcelona (22/3, 21:15) για την 31η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εξής:

Δεδομένου πως ο αγώνας είναι sold out και του αισθήματος ευθύνης προς τους φιλάθλους μας, ξεκαθαρίζεται πως δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την FC Barcelona.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:15.

Σημειώνεται ότι ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός, προβλέποντας «βαριές» ποινές, άμεσα εφαρμόσιμες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και την απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο και τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο στις θύρες του ΟΑΚΑ γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας, γι’ αυτό πηγαίνουμε νωρίς στο γήπεδο, με την ταυτότητα ή το διαβατήριό μας, για την αποφυγή της δικής μας ταλαιπωρίας.

Σε περίπτωση που σε διενεργούμενο έλεγχο διαπιστωθεί η κατοχή μη ονομαστικού εισιτηρίου ή εισιτηρίου επί του οποίου το αναγραφόμενο ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό από αυτό του κατόχου του, τότε πέραν της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο από την αστυνομία, θα επιβληθεί στον κάτοχο του εισιτηρίου υψηλότατο πρόστιμο, ενώ απειλείται με σοβαρότατες ποινές και η ΚΑΕ, που μπορεί να περιλαμβάνουν το κλείσιμο της θύρας όπου συντελέστηκε η παράβαση ή ακόμα και του γηπέδου συνολικά.

Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς οι κυρώσεις θα είναι δεδομένες και συνδέονται με ποινές κεκλεισμένων των θυρών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι έχουν επιβληθεί υψηλότατα πρόστιμα για χρήση laser κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ότι η ομάδα μας θα θεωρηθεί υπότροπη σε περίπτωση νέας παράβασης.

Δεν αναρτούμε πανό ή άλλες επιγραφές πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό, διότι θα επιφέρουν βαρύτατα πρόστιμα στην ομάδα μας, αλλά και αγώνες χωρίς την παρουσία σας.

Για όσους έρθουν νωρίς στο γήπεδο, έχουν προετοιμαστεί πολλές εκπλήξεις και δώρα, με δεκάδες δράσεις που θα λάβουν χώρα εντός και εκτός του παρκέ.

Όταν έρθει η στιγμή να παρακολουθήσουμε τον αγώνα, καθόμαστε αυστηρά και μόνο στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας.

Σταθμεύουμε το όχημά μας αποκλειστικά στις καθορισμένες θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται στα Parking του ΟΑΚΑ και όχι στα πεζοδρόμια, ώστε να μην παρενοχλείται η διέλευση των υπόλοιπων οχημάτων.

Ακολουθούμε τις υποδείξεις των security, με σκοπό τη σωστή κατανομή των οχημάτων στα Parking και την αποφυγή της ταλαιπωρίας μας στην έξοδο.

Υπενθυμίζεται πως στους αγώνες της Euroleague, η είσοδος των παιδιών άνω των τριών ετών γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη ξεχωριστού εισιτηρίου και σε καμία περίπτωση με αυτό του γονέα».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button