Επικαιρότητα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αυτό με έκανε να χτυπήσω καμπανάκι και να πω: “Παναγία μου”» – Galaksias.com

«Συνήθως στο reunion οι όμορφες του σχολείου είναι άσχημες, οι άσχημες είναι πανέμορφες. Οι όμορφοι – λεβέντες είναι να τους κλαίνε οι ρέγκες μετά από χρόνια και οι ασχημούληδες έχουν γίνει…», είπε με χιούμορ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν σήμερα 5/4 καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα δύο reunion που έχει κάνει με τους συμμαθητές του από το σχολείο και τι τον έκανε να σκεφτεί ότι μεγάλωσε.

«Συνήθως στο reunion οι όμορφες του σχολείου είναι άσχημες, οι άσχημες είναι πανέμορφες. Οι όμορφοι – λεβέντες είναι να τους κλαίνε οι ρέγκες μετά από χρόνια και οι ασχημούληδες έχουν γίνει…», είπε με χιούμορ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Και συνέχισε: «Αστειεύομαι για τα όμορφα και άσχημα, είναι χαζά όλα αυτά. Και στο πρώτο reunion που κάναμε πριν από 20 χρόνια ήμουν ήδη γνωστός, αλλά δεν είχα άλλη απήχηση».

«Το πιο περίεργο ήταν στο τωρινό reunion που ερχόντουσαν τα παιδιά των συμμαθητών μου να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου. Και όταν μιλάμε για παιδιά δεν μιλάμε για μικρά παιδιά, μιλάμε για κάτι το οποίο με έκανε να χτυπήσω ένα καμπανάκι και να πω: “Παναγία μου, παραμεγάλωσα”», κατέληξε ο ηθοποιός!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Στούντιο 4:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button