ΑθλητικάΕνημέρωση

30 προφυλακτικά ανά αθλητή και 300.000 συνολικά θα δοθούν στο Παρίσι – Galaksias Portal News

Νέοι κανόνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου. To σεξ θα επιτρέπεται ανάμεσα στους αθλητές, γι’ αυτό και θα μοιραστούν δωρεάν περισσότερα από 300.000 προφυλακτικά!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο διευθυντής του Ολυμπιακού Χωριού στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, Λορέν Μισό, θα επιτρέψει το σεξ ανάμεσα στους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου.

Γι’ αυτό το ρόλο θα μοιραστούν δωρεάν περισσότερα από 300.000 προφυλακτικά. Σε κάθε αθλητή θα αντιστοιχούν περίπου 30 προφυλακτικά για τη διαμονή τους στο Παρίσι και στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σκοπός της κίνησης αυτής, είναι οι αθλητές να περνούν όπως θέλουν τον ελεύθερο χρόνο τους μετά τους αγώνες. Το σεξ είχε απαγορευτεί στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Δεν θα υπάρχει σαμπάνια στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά μπορείτε να πιείτε όση σαμπάνια θέλετε στο Παρίσι. Θα έχουμε περισσότερα από 350 είδη μπουφέ με φαγητό από όλο τον κόσμο. Και είμαι σίγουρος ότι οι αθλητές θα είναι πολύ χαρούμενοι που ετοιμάζουν εδώ μερικές γαλλικές σπεσιαλιτέ. Η ποικιλία όμως θα ανταποκριθεί πρώτα στις ανάγκες των αθλητών όσον αφορά τη διατροφή και τις επιδόσεις», τόνισε ακόμα ο Λορέν Μισό, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπάρχει αλκοόλ στο Ολυμπιακό Χωριό.

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: 30 προφυλακτικά ανά αθλητή και 300.000 συνολικά θα δοθούν στο Παρίσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button