Υγεία & Διατροφή

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό – Επί τάπητος οι δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Ξεκίνησε η έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, την οποία συγκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εξεταστούν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς, όπως αναφέρει το πρωθυπουργικό γραφείο, ενέργειες σαν την επίθεση του Ιράν θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την περιφερειακή και διεθνή ασφάλεια.

Πριν από λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και λίγη ώρα μετά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε εσπευσμένα από την Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνεδρίαση πρόκειται να συζητηθούν όλα τα δεδομένα, θα αξιολογηθεί η κατάσταση καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος διάχυσης της κρίσης, ενώ επίσης θα δηλωθεί, όπως ανέφερε και ο Κυριάκος Μητοστάκης, με κάθε τρόπο η στήριξη της χώρας σε οποιαδήποτε προσπάθεια προκειμένου να εκτονωθεί αυτή η κρίση.

Η διπλωματική δίαυλοι είναι απόλυτα ανοιχτοί, ο Πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων από την πρώτη στιγμή της κρίσης είχε αυξημένο πληροφοριακό προσωπικό, μάθαινε όλα τα δεδομένα, είχε έγκαιρη ροή πληροφοριών για την εξέλιξη των γεγονότων και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.

Με την ολοκλήρωση του ΚΥΣΕΑ, θα υπάρξει ενημέρωση από πλευράς της κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button