ΕνημέρωσηΟικονομία

Πραγματοποίησε το «μπαμ» με την απόκτηση του Ρούμπιο η Μπαρτσελόνα! – Galaksias Portal News

Η Μπαρτσελόνα και ο Ρίκι Ρούμπιο επισημοποίησαν τη συνεργασία τους μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα. Αυτή η συμφωνία θα εξαρτηθεί από την πρόοδο της αποθεραπείας του παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα δήλωσε τον έμπειρο γκαρντ τόσο στην ACB League, όσο και στην EuroLeague, μετά από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης, τηρώντας και την προθεσμία για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που λήγει την προσεχή Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμετέχοντας στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα από τις 30 Ιανουαρίου, ο Ισπανός στοχεύει να περάσει στην τελική φάση της ανάρρωσής του, μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του στο ΝΒΑ, λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Πριν από την καριέρα του στο ΝΒΑ, ο Ρούμπιο φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2009 έως το 2011 και κατά τη διάρκεια αυτών των δύο σεζόν κατέκτησε οκτώ τίτλους, συμπεριλαμβανομένων δύο πρωταθλημάτων Καταλονίας, δύο Σούπερ Καπ Ισπανίας, δύο κύπελλα Copa del Rey, ενός τροπαίου ACB League και ενός τίτλου στην Euroleague.

Σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, ο Ρούμπιο εμφανίστηκε σε 140 αναμετρήσεις με τους Καταλανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε 698 αγώνες στο ΝΒΑ είχε μέσο όρο 10,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 7,4 ασίστ και 1,8 κλεψίματα, ενώ τελευταίος του επαγγελματικός «σταθμός» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήταν το Κλίβελαντ και οι Καβαλίερς.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button