ΑθλητικάΕνημέρωση

Παρτιζάν – Ολυμπιακός LIVE για την 32η αγωνιστική της Euroleague – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες, στις “μάχες” που δίνουν για το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Euroleague, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ενώ η Παρτιζάν “παλεύει” για να μπει στα πλέι ιν της διοργάνωσης.

Παρακολουθήστε LIVE το Παρτιζάν – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

Οι “ερυθρόλευκοι” (ρεκόρ 19-12) καλούνται να “ζευγαρώσουν” τις νίκες τους κόντρα στη σερβική ομάδα στην τρέχουσα σεζόν, προκειμένου να διατηρηθούν στην πέμπτη θέση της κατάταξης, όπου “συγκατοικούν” με την έκτη Φενερμπαχτσέ (19-12), και ενώ από απόσταση… βολής ακολουθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ (19-13).

Η Παρτίζαν πάντως έχει και αυτή το δικό της κίνητρο, αφού συνεχίζει να παλεύει για να κερδίσει μία θέση στα play-in της διοργάνωσης (ρεκόρ 14-17).

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Νίκολα Μιλουτίνοβ, Φιλίπ Πετρούσεβ και Μιχάλη Λούντζη στο Βελιγράδι, ενώ για την Παρτίζαν έμεινε εκτός ο Ζακ ΛεΝτέι. Στο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε επικρατήσει 98-94 στην παράταση, στο ΣΕΦ.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

To άρθρο Παρτιζάν – Ολυμπιακός LIVE για την 32η αγωνιστική της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button