Επικαιρότητα

Νεκρός ναύτης κατά τη μεταφορά του από δεξαμενόπλοιο στο Νοσοκομείο Χανίων – Καρέ καρέ η μεταφορά του (vid)

Φως στα αίτια του θανάτου του 36χρονου ναύτη θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές  το βράδυ της Κυριακής (25/2) για έναν άνδρα, μέλος πληρώματος δεξαμενόπλοιουπου έπλεε ανοιχτά των Χανίων, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία εν πλω. Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Πολεμικού Ναυτικού, ελικόπτερο του οποίου παρέλαβε τον άνδρα που εν συνεχεία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων. Δυστυχώς, όμως, για τον άνδρα ήταν αργά, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό αναφέρει τα εξής:

«Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Χανίων από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι 36χρονος αλλοδαπός μέλος πληρώματος (ειδικότητας ναύτη) Δ/Ξ πλοίου σημαίας Μάλτας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 35 ν.μ. βόρεια των Χανίων.

Αμέσως, απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο παρέλαβε τον 36χρονο και τον μετέφερε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της 115 Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Δείτε το βίντεο: 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button