ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Αποκαλύφθηκε το άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ στο γήπεδο των Λέϊκερς – Galaksias Portal News

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποκάλυψαν ένα άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, με αφορμή μια βραδιά του ΝΒΑ, που διεξήχθη προς τιμήν του «Black Mamba».

Με το δεξί χέρι υψωμένο στον ουρανό, το γλυπτό του Κόμπι Μπράιαντ αποτίει φόρο τιμής στην εικόνα του εκλιπόντα, όταν αποχώρησε από τα παρκέ στις 22 Ιανουαρίου 2006, αφού σημείωσε 81 πόντους κόντρα στο Τορόντο. Μια βραδιά ρεκόρ και ένα επιθετικό όργιο σε μια ιδανική αποτύπωση της «νοοτροπίας Mamba», όπου δεσπόζει η επιθετικότητα και η επιθυμία για νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η στιγμή δεν είναι μόνο για τον Κόμπι, αλλά για όλους εσάς που τον υποστηρίξατε για χρόνια», είπε η χήρα του, Βανέσα Μπράιαντ, κατά την διάρκεια της τελετής, που πραγματοποιήθηκε κάτω από μια μεγάλη λευκή σκηνή μπροστά σε μερικές δεκάδες καλεσμένους.

Η Βανέσα Μπράϊαντ διαδέχθηκε τους θρύλους Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και Φιλ Τζάκσον, τον πρώην προπονητή του Μάϊκλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς και μετά με τον Κόμπι, στους Λέϊκερς.

Ο Κόμπι Μπράιαντ, πέντε φορές πρωταθλητής του NBA και 18 φορές All-Star, σκοτώθηκε σε ηλικία 41 ετών μαζί με την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και άλλα επτά άτομα, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη στις 26 Ιανουαρίου 2020 κοντά στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άγαλμα που τοποθετήθηκε μπροστά από το Crypto.com Arena, το πρώην Staples Center, δεν θα παραμείνει… μόνο του για πολύ, καθώς δύο άλλα αγάλματα του «Kobe», συμπεριλαμβανομένου ενός με την κόρη του Τζιάνα, θα προστεθούν στο μέλλον στον περιβάλλοντα χώρο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button