ΑθλητικάΕνημέρωση

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αλβάρο Μοράτα αλλά χάνει το πρώτο ματς με την Ίντερ στο Champions League – Galaksias Portal News

Ο Άλβαρο Μοράτα αποχώρησε τραυματίας από το Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0), με πρόβλημα στο δεξί γόνατο και… δάκρυα. Οι αρχικοί φόβοι για “ζημιά” στους χιαστούς, όμως, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο Άλβαρο Μοράτα υπέστη διάστρεμμα στον εσωτερικό πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος, όπως ανακοίνωσε σήμερα (12.02.2024) η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους “ροχιμπλάνκος” -όμως- να μην αποκαλύπτουν το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στη… δράση.

“Το πρωί της Δευτέρας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού. Αναμένει περαιτέρω θεραπεία”, ανέφερε η Ατλέτικο σε ανακοίνωσή της. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για διάστημα δύο με τριών εβδομάδων.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί το Σάββατο (17.02) τη Λας Πάλμας για τη La Liga πριν επισκεφτεί την Ίντερ για τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League την επόμενη εβδομάδα (20.02) κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του Ισανού επιθετικού στο ματς του Μιλάνου είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Αλβάρο Μοράτα είναι ο πρώτος σκόρερ στο Champions League αυτή τη σεζόν με πέντε γκολ σε έξι αγώνες και πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο στη La Liga αυτή τη σεζόν, με 13 γκολ σε 22 αγώνες.

To άρθρο Ατλέτικο Μαδρίτης: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αλβάρο Μοράτα αλλά χάνει το πρώτο ματς με την Ίντερ στο Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button