ΑθλητικάΕνημέρωση

Η «τεχνογνωσία» νίκησε την αφέλεια – Άριστη φιλοξενία στη… Λάρισα – Galaksias Portal News

Η Κηφισιά γνώρισε “βαριά” ήττα με 4-1 από το Βόλο στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1 και πλέον κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Σε σχετική ανακοίνωσή της πάντως, η ΠΑΕ Κηφισιά εξέφρασε την πίστη της για την παραμονή στη Super League 1 και άφησε αιχμές κατά του Βόλου, μεταξύ άλλων και για τη φιλοξενία της θεσσαλικής ομάδας.

Η ανακοίνωση του Βόλου

Δυστυχώς το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και προσδοκούσαμε, τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα πετάξουμε λευκή πετσέτα, όπως πολλοί περιμένουν ή ευαγγελίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Στον Βόλο απλά η πολυετής ποδοσφαιρική “τεχνογνωσία” νίκησε την αφέλεια μιας νεοφώτιστης ομάδας. Ό,τι κι αν έγινε όμως, η Κηφισιά θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα που αυτή η διοίκηση ασχολείται με την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτό ακριβώς θα γίνει και τώρα!

 

Παρά τις πρωτόγνωρες -για τον σύλλογο- δριμείες και τελείως άδικες επιθέσεις (παντός είδους) που δεχόμαστε από όλες τις πλευρές. Επαναλαμβάνουμε πως η πίστη και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας δεν αλλάζουν: η Κηφισιά θα παλέψει μέχρις εσχάτων για να μείνει στην κατηγορία.

Αντί επιλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και τη διοίκηση του Βόλου για την άριστη φιλοξενία στην πόλη της… Λάρισας.

To άρθρο Αιχμές από την Κηφισιά για το Βόλο: Η «τεχνογνωσία» νίκησε την αφέλεια – Άριστη φιλοξενία στη… Λάρισα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button