ΑθλητικάΕνημέρωση

Τεράστια νίκη σωτηρίας με πρωταγωνιστή τον Οζέγκοβιτς – Galaksias Portal News

Η Κηφισιά κέρδισε 1-2 με ανατροπή τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε μια σπουδαία νίκη που την απομακρύνει από την ζώνη του υποβιβασμού στην Super League. Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς με δυο γκολ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους.

Η Κηφισιά σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου πήρε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-2, με το σύνολο του Κώστα Μπράτου να παίρνει μια τεράστια νίκη για την σωτηρία της στην Super League.

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να προηγήθηκε μόλις στο 3΄χάρη στο τέρμα του Μιριτέγιο, ωστόσο η αναμέτρηση δεν κύλισε ιδανικά για τους Αρκάδες.

Και αυτό διότι η Κηφισιά με μια αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει δυο γκολ και να φτάσει στην ανατροπή, με τον Ογκνιέν Οζέγκοβιτς να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους.

Ο Σέρβος επιθετικός σκόραρε στο 66΄και στο 70΄, με την ομάδα των Βορείων προαστίων της Αθήνας να κρατά το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τελικό σφύριγμα, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πρίτσα.

Κάπως έτσι η Κηφισιά έφτασε τους 25 βαθμούς, ένα περισσότερο από τον Παναιτωλικό, τον οποίο προσπέρασε στην «μάχη» των δυο ομάδων για την αποφυγή του υποβιασμού.

Αστέρας Τρίπολης(Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι, Μουνάφο, Κρεσπί, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

Κηφισιά(Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Παρράς, Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Σολόα, Τσανάτζια, Σναϊντερλάν, Μπιφούμα, Σάντος, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς.

To άρθρο Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 1-2: Τεράστια νίκη σωτηρίας με πρωταγωνιστή τον Οζέγκοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button