ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Μπαρτζώκας υπολογίζει στον μαχητή Γουόκαπ – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το καθοριστικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (14/3, 19:45) για την Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ελπίζει να έχει διαθέσιμους τους Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Μία μέρα πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι σίγουρος ότι μπορεί να υπολογίζει στους Γουόκαπ και Γκος, ωστόσο ελπίζει στη συμμετοχή ειδικά του πρώτου, γιατί είναι ένας σκληρός μαχητής.

“Έχουμε πολλά προβλήματα. Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος θα προσπαθήσουν να κάνουν μια ομαδική προπόνηση. Ο Γουόκαπ έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, το οποίο απαιτεί τρεις εβδομάδες. Αν παίξει αύριο θα κάνει μεγάλη προσπάθεια. Το πόδι του είναι ακόμα πρησμένο, έχει αιμάτωμα. Ελπίζουμε να παίξει, επειδή είναι ο Γουόκαπ. Άλλος δεν θα έπαιζε στην κατάστασή του. Στην ίδια κατάσταση είναι και ο Γουίλιαμς-Γκος, αλλά θα προσπαθήσει να παίξει”, ανέφερε ενδεικτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας την παραμονή του ντέρμπι.

Ο Τόμας Γουόκαπ λογικά θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Μπαρτζώκας υπολογίζει στον μαχητή Γουόκαπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button