Τρόπος Ζωής

«Μαζί σου μεγαλόκαρδο αγρίμι» – Galaksias Portal News

Μήνυμα υποστήριξης έστειλε ο Χρήστος Δάντης στην σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor.

Στον «τάκο» βρέθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο χτεσινό (10.04.2024) επεισόδιο του Survivor και ο σύντροφός της Χρήστος Δάντης που παρακολουθούσε με αγωνία την υποστήριξε μέσω Instagram story.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και διαγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», όμως μετά από έναν τραυματισμό που είχε δεν είναι το ίδιο αποδοτική στους στίβους μάχης.

Ο τραγουδιστής έγραψε: «Καλή τύχη αύριο! Μας έχεις κάνει υπερήφανους με την αυτοθυσία σου, την ενσυνείδητη συμπεριφορά για την ομάδα σου, αλλά και γενικότερα με τη στάση σου. Μαζί σου μεγαλόκαρδο αγρίμι».

Η κόκκινη ομάδα του Survivor έπρεπε να ψηφίσει ανάμεσα στην Κατερίνα και την Ασημίνα ποια θα είναι η 4η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024. Η απόφαση ήταν πως η Ασημίνα είναι η 4η υποψήφια δίπλα στην Άιρα, τη Δώρα και τη Χρύσα για τις μονομαχίες της Πέμπτης 11 Απριλίου.

«Είμαι πολύ καλά με το αποτέλεσμα. Δεν έχω κανένα θέμα, το είχα ζητήσει και από την ομάδα μου» τόνισε, με χαμόγελο, η παίκτρια των Κόκκινων για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button