ΕνημέρωσηΠολιτική

Το επετειακό έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε σήμερα Δευτέρα (11/03/2024) το επετειακό έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Στην ομιλία του κατά την έναρξη του προσυνεδρίου του κόμματος στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «φέτος γιορτάζουμε μισό αιώνα δημοκρατία στην πατρίδα μας, αλλά γιορτάζουμε και 50 χρόνια ζωής του κόμματός μας».

Στη συνέχεια παρουσιάζοντας το έμβλημα του κόμματος ενόψει του 15ου συνεδρίου ανέφερε: «Είναι μία συγκυρία που αποδεικνύει πόσο ταυτισμένη είναι αυτή η παράταξη με την πορεία και την πρόοδο της χώρας. Είναι ένα διπλό ορόσημο που νομίζω ότι το αξίζει να τιμηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο για αυτό και ένα ξεχωριστό έμβλημα θα μας συντροφεύει στο εξής. Αφιερωμένο στην επέτειό μας, με σήμα των δοξασμένο τίτλο της Νέας Δημοκρατίας, τον αριθμό 50 του χρυσού Ιωβηλαίου της και στην κορυφή τη φλόγα του γαλάζιου πυρσού, αυτού που καίει στις καρδιές μας φωτίζοντας το αύριο.

Ένα σύμβολο αφιερωμένο σε σας, τους καθημερινούς μαχητές της ευθύνης και της προσφοράς για μία καλύτερη Ελλάδα. Είναι αυτός ο πυρσός που μας συντρόφευε όλους στα πρώτα μας βήματα και στους πρώτους μας αγώνες για την παράταξή μας. Και νομίζω ότι για όλους μας τους παλαιότερους, αλλά και τους νεότερους, είναι πράγματι αυτές οι στιγμές συγκίνησης, καθώς μέσα από αυτή την εικόνα νιώθουμε όλοι να περνούν χρόνια μια συναρπαστικής διαδρομής.

Μία διαδρομή που με τον έναν με τον άλλον τρόπο έχεις σφραγίσει τις ζωές μας. Γεμάτη χαρές, αλλά και λύπες, παντοτινής πίστης, όμως, στις αρχές και τις αξίες μας. Είναι μία πίστη που γίνεται σκυτάλη χρέους, περνώντας από γενιά σε γενιά, με σταθερά ιδανικά την ελεύθερη σκέψη σταθερά μέσα στην κοινωνία και διαρκώς δίπλα στον πολίτη».

To άρθρο Το επετειακό έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button