Επικαιρότητα

Νέα διάκριση για τους Μίνι Παίδες του ΝΟΧανίων – Galaksias.com

Κατέκτησε το τουρνουά της Βουλιαγμένης για δεύτερη συνεχή χρονιά… 

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει πως βρίσκεται η ομάδα πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτό μαρτυρά η κατάκτηση και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του τουρνουά “Αλέξης Σταϊκόπουλος” που διοργάνωσε ο ΝΟ Βουλιαγμένης!

Ο ΝΟ Χανίων αναδείχτηκε στην 1η θέση, κατακτώντας πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε κι αυτά με σχετική άνεση όπως μαρτυρούν τα τελικά σκορ…

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα για τους μίνι παίδες το τελευταίο τριήμερο (16-18/3) ήταν τα εξής:

• ΝΟ Χανίων-Παλαιό Φάληρο 14-8
• ΝΟ Χανίων-Απόλλων Σμύρνης 17-4
• ΝΟ Χανίων-ΓΣ Περιστερίου 18-5
• ΝΟ Χανίων-ΝΟ Βουλιαγμένης 12-3

Στο δε τελικό, οι νεαροί πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη επιβλήθηκαν του Ηλυσιακού με σκορ 14-6.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι καλύτερος παίκτης του τουρνουά (MVP) αναδείχτηκε ο Στέλιος Χαιρέτης ενώ ο Στέλιος Πολέντας κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα.

Οι μίνι παίδες δείχνουν έτσι να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεων τους, μιας και το τριήμερο μεταξύ 19-21 Απριλίου θα λάβουν μέρος στους αγώνες της β’ φάσης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η αποστολή που βρέθηκε στο τουρνουά είναι η εξής: Βαμβακάκης, Βούλγαρης, Ζαγουράκης, Καρατζάς, Κατάκης, Κατσουλάκης, Κουράτορας, Μακρυγιαννάκης, Μαρμαριτσάκης, Μαυρεδάκης, Παπαδάκης, Πολέντας, Σταυριανουδάκης, Σχετάκης, Τυροβολάς, Φυτράκης και Χαιρέτης.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button