Επικαιρότητα

Ποιο είναι το πρόσωπο που του ασκήθηκε δίωξη για το χάσκι Όλιβερ – Galaksias.com

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και θανατώθηκε στην Αράχωβα, με την εισαγγελία Λειβαδιάς να ασκεί ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη εις βάρος ενός προσώπου.

Ποιο άτομο φέρεται να εμπλέκεται

Όπως αναφέρει το Mega, τα βλέμματα στρέφονται σε ένα άτομο το οποίο είχε ακουστεί το όνομά του στην εν λόγω υπόθεση, είχε διερευνηθεί το μέρος το οποίο κινείται και είναι και μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Αράχωβας. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας, όπου θα κληθεί σε απολογία το πρόσωπο αυτό.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, ζήτησε με κατεπείγουσα παραγγελία τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η κυρία Μασούρα ζήτησε από την εισαγγελία Λιβαδειάς – με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας – τη διενέργεια έρευνας τόσο για την τυχόν ύπαρξη αγέλης άγριων σκύλων στην περιοχή, όσο και για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης.

Γκράφιτι για τον Όλιβερ

«Για να υπάρχει ποινική δίωξη σημαίνει ότι υπάρχει δράστης»

Η επικεφαλής της πανελλήνιας ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, Μάρθα Πουλτίδου μιλώντας στον σταθμό αναφέρει τα εξής:

«Προφανώς και δεν υπήρχε αγέλη, προφανώς και δεν κατασπαράχτηκε από αγέλη σκύλων. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν πεπεισμένοι ότι υπήρχε ανθρώπινη παρέμβαση. Από την πρώτη στιγμή μιλούσα για συγκάλυψη και για την προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση».

«Για να ασκείται ποινική δίωξη εις βάρος συγκεκριμένου ανθρώπου, σημαίνει ότι υπάρχει δράστης», τονίζει.

«Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην υπόθεση»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, Αντώνης Ζαπάντης, αναφέρει:

«Η δικογραφία βρίσκεται στον ανακριτή. Μέχρι να κληθεί ο κατηγορούμενος ή να απολογηθεί, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα πρόσβασης στη δικογραφία».

«Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην υπόθεση, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Προσπαθούμε να βρεθεί η αλήθεια», καταλήγει.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button