ΑθλητικάΕνημέρωση

Σύρραξη μετά από χτύπημα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο Σέξτον πανηγύρισε πάνω από τον «Greek freak»

Εκτιμώ που οι συμπαίκτες μου με υποστήριξαν. Δεν ξέρω αν με βρήκε με τον ώμο ή τον αγκώνα, απλώς ένιωσα κάτι να με χτυπά στο πρόσωπο” ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του Τζαζ – Μπακς (123-108) για το χτύπημα που δέχθηκε από τον Κόλιν Σέξτον.

Τα… αίματα άναψαν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Τζαζ – Μπακς, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε “ξαπλωμένος” στο παρκέ.

Ο “Greek freak” προσπάθησε να παίξει άμυνα πάνω στον Κόλιον Σέξτον, αλλά ο παίκτης των Τζαζ -στην προσπάθειά του να πετύχει το καλάθι- βρήκε τον Αντετοκούνμπο στο πρόσωπο και τον σώριασε στο παρκέ.

Μάλιστα, αφού σημείωσε τον πόντο, ο παίκτης των Τζαζ πανηγύρισε πάνω από τον “Greek freak”, την ώρα που ο δεύτερος βρισκόταν ακόμα στο έδαφος.

Ο Μαλίκ Μπίσλι δεν άφησε να… πέσει κάτω η unfair κίνηση του Σέξτον προς τον ηγέτη των Μπακς και τη στιγμή που ο σκόρερ δεν κοίταζε, τον “τράκαρε” και τον έριξε στο παρκέ!

Ο Σέξτον σηκώθηκε και όρμησε προς τον αντίπαλό του. Παίκτες και των δυο ομάδων έτρεξαν στο σημείο, είτε για να εμπλακούν στο επεισόδιο, είτε για να χωρίσουν, με τη “φωτιά” -πάντως- να σβήνει γρήγορα.

Να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο περιστατικό με τον Σέξτον, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

“Εκτιμώ που οι συμπαίκτες μου με υποστήριξαν. Δεν ξέρω αν με βρήκε με τον ώμο ή τον αγκώνα, απλώς ένιωθα κάτι να με χτυπά στο πρόσωπο. Μετά δεν είδα τι έγινα, ήμουν στο παρκέ. Πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλο, σε νίκες ή σε ήττες. Είναι σημαντικό για μας”, απάντησε ο “Greek Freak” σε σχετική ερώτηση.

To άρθρο Σύρραξη μετά από χτύπημα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο Σέξτον πανηγύρισε πάνω από τον «Greek freak» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button