ΑθλητικάΕνημέρωση

«Απολογούμαστε στον κόσμο για τα λάθη μας» – Galaksias Portal News

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με μια μακροσκελή ανακοίνωση θέλησε να απολογηθεί προς τον κόσμο της, αναφορικά με τις κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ προανήγγειλε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα που έχουν κρατήσει την ομάδα σε πολύ χαμηλά επίπεδα απόδοσης τη φετινή σεζόν, κάτι που έχει οδηγήσει την απογοήτευση των φιλάθλων της ομάδας.

Η Ένωση μάλιστα στην ανακοίνωση της υπογράμμισε πως θέλει από τον κόσμο να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια των παικτών του συλλόγου. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Με αίσθημα ευθύνης έναντι των οπαδών του ενδόξου Σωματείου μας, το οποίο εφέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από τη γέννησή του, ενημερώνουμε, ότι:

Έχουμε πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας.

Αναγνωρίζουμε, ότι το μέχρι στιγμής παραγόμενο αποτέλεσμα «πόρρω απέχει» από τα προσδοκώμενα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό μας. Πρόδηλο είναι, ότι υπήρξαν αστοχίες και αδυναμίες για τις οποίες απολογούμαστε. Ωστόσο, η «Βασίλισσα» παρά τη δεινή θέση της, παραμένει εντός όλων των στόχων και κρίνουμε, ότι πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί.

Όλοι μαζί άλλωστε ήμασταν στις πολλές χαρές και λίγες λύπες του πρόσφατου παρελθόντος.

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την Ομάδα μας. Είναι αυτονόητη συνθήκη για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, θα έρθει η ώρα για «να κάνουμε ταμείο».

Διαβεβαιώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας, ότι εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θα υπάρξουν οι απαιτούμενες δομικές αλλαγές στον Οργανισμό, προκειμένου για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Προσώρας προχωράμε απρόσκοπτα τις δράσεις μας εντός και εκτός γηπέδων. Η τρέχουσα επετειακή περίοδος εξακολουθεί ν’ αποτελεί για εμάς αφετηρία νέων στόχων και αέναης περισυλλογής. Έχουμε υποχρέωση και καθήκον μαζί να τιμήσουμε «εν τοις πράγμασι» την Ιστορία μας.

Συνεχίζουμε…».

To άρθρο ΚΑΕ ΑΕΚ: «Απολογούμαστε στον κόσμο για τα λάθη μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button