ΕνημέρωσηΠολιτική

Ολοταχώς για δεύτερο sold out σε τρεις ημέρες – Galaksias Portal News

Το «μούδιασμα» από την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα (1-4) απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν πτοεί τον κόσμο του Ολυμπιακού, που μετά το sold out με τους Ισραηλινούς ετοιμάζεται να ξαναγεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες.

Η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ στο πρωτάθλημα φέρνει αντιμέτωπους τους «ερυθρόλευκους» με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:30), αλλά εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η πειραϊκή ομάδα προσπέρασε τους «πράσινους» στη βαθμολογία έχοντας κάνει μια θεαματική επιστροφή από το -9 και, πλέον, απέχει μόλις 3 βαθμούς από την πρώτη θέση και τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος κι αυτό επανέφερε τη φλόγα στους οπαδούς τους, που το βράδυ της Κυριακής αναμένονται να «πλημμυρίσουν» το φαληρικό γήπεδο για να σπρώξουν τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ σε άλλη μια νίκη, που αν επιτευχθεί θα διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά τίτλου και, αναλόγως των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, ενδέχεται να τη φέρει και σε υψηλότερη θέση.

Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα λίγα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι διαθέσιμα είτε μέσω του διαδικτύου είτε στα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο Σάββατο (9/3) από τις 10:00 το πρωί ως τις 15:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button