Επικαιρότητα

Βασάνισαν και κρέμασαν το άτυχο σκυλάκι – Κινήθηκε η διαδικασία για τον εντοπισμό του δράστη (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Σοκ με τη νέα κτηνωδία: Βασάνισαν και κρέμασαν το άτυχο σκυλάκι – Κινήθηκε η διαδικασία για τον εντοπισμό του δράστη (vid)

Έκπληκτοι εθελοντές και αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το άτυχο νεαρό κυνηγετικό σκυλί, μόλις ενός έτους, έφερε και καταχωρημένο τσιπ, χωρίς να έχει δηλωθεί η απώλειά του, από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος φέρεται ως κάτοχος του ζώου

  •   Το κλάμα των κουταβιών τους οδήγησε στην κτηνωδία
  • Αυτοψία αστυνομικών στο σημείο που βρέθηκε το απαγχονισμένο σκυλί
  • Κτηνωδία σε χωριό του Ηρακλείου: Βασάνισαν και κρέμασαν σκυλί
  • Δεν έχουν τέλος οι βασανισμοί και θανατώσεις ζώων στο νησί
  • Κινήθηκε η ποινική διαδικασία για τον εντοπισμό του δράστη

Φρίκη και αποτροπιασμός στην Ελιά Πεδιάδος. Πολίτες που άκουσαν κλάμα κουταβιών σε αγροτική περιοχή κοντά στον οικισμό, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα απαγχωνισμένου σκυλιού.

Το άτυχο σκυλί που βρισκόταν νεκρό για μέρες στο συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να προσπάθησε μάταια να κρατηθεί ζωντανό, παρότι κρεμασμένο από το κλαδί ενός δέντρου καθώς όπως φαίνεται από τις εικόνες που αντίκρισαν εθελοντές και πολίτες πιθανότατα η πληγή που έχει αριστερά στο στήθος είναι από πυροβολισμό και τη χαριστική βολή με την οποία ο δράστης του αφαίρεσε τελικά τη ζωή.

Έκπληκτοι εθελοντές και αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το άτυχο νεαρό κυνηγετικό σκυλί, μόλις ενός έτους, έφερε και καταχωρημένο τσιπ, χωρίς να έχει δηλωθεί η απώλειά του, από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος φέρεται ως κάτοχος του ζώου.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε αυτοψία από αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου που περισυνέλλεξαν το άτυχο σκυλί το οποίο μεταφέρθηκε για νεκροψία στη διεύθυνση κτηνιατρικής, και άλλα ευρήματα τα οποία αποστέλλονται για τη λήψη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού  που μπορούν να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δράστη.

Μετά από καταγγελία των φιλοζωικών σωματείων που ενημερώθηκαν για το τραγικό περιστατικό που φέρνει στο προσκήνιο τη βαριά σκιά της ενεργητικής και παθητικής κακοποίησης ζώων στην Κρήτη κινήθηκε η ποινική διαδικασία για τον εντοπισμό του δράστη της αποτρόπαιης δολοφονίας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button