ΕνημέρωσηΤεχνολογία

ΒΟΑΚ: Δεν έχει τέλος το μποτιλιάρισμα στην Παπαναστασίου – ΗράκλειοΤαλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς και την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, οπότε και αναμένεται να κλείσει ολοκληρωτικά η έξοδος προς Εθνική για τουλάχιστον μία ημέρα

Με την υπομονή των οδηγών παίζει και σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου, το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Παπαναστασίου. Με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων το μποτιλιάρισμα αποτελεί και σήμερα… μέρος της καθημερινότητας.

Το κυκλοφοριακό χάος παρουσιάζεται εξαιτίας των εργασιών ασφαλτοστρώσεων στο ύψος της Παπαναστασίου στα πλαίσια του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022».

Ταλαιπωρία όμως περιμένει τους οδηγούς κατά τα φαινόμενα την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, οπότε και αναμένεται να κλείσει ολοκληρωτικά η έξοδος προς Εθνική για τουλάχιστον μία ημέρα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης.

Το γεγονός αυτό, με δεδομένο ότι καθημερινά και ειδικά τις ώρες αιχμής από το εν λόγω σημείο διέρχονται εκατοντάδες οχήματα, έχει για μια ακόμη φορά δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα με συνέπεια να δημιουργούνται τεράστιες ουρές ΙΧ, τα οποία εγκλωβίζονται στο σημείο για αρκετή ώρα και με τα νεύρα των οδηγών που βιάζονται να πάνε στις δουλειές τους, αλλά ξέρουν ότι με την υπάρχουσα κατάσταση στο ΒΟΑΚ αυτό είναι αδύνατο, να έχουν φτάσει στα όρια της αγανάκτησης.

 


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger