Επικαιρότητα

Aπολογείται σήμερα ο 39χρονος γυναικοκτόνος των Καμινίων – Galaksias.com

Mέχρι χθες το μεσημέρι ο 39χρονος άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος παραμένει στα κρατητήρια όλες αυτές τις μέρες, δεν είχε διορίσει συνήγορο υπεράσπισης

Στην ανακρίτρια Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 39χρονος άνδρας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή σκότωσε πυροβολώντας στο κεφάλι την 29χρονη σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί, στα Καμίνια Ηρακλείου. 
Ο 39χρονος είχε μεταφερθεί σιδηροδέσμιος το περασμένο Σάββατο στα Δικαστήρια Ηρακλείου, όπου ο εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε βαθμό κακουργήματος. Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί, ωστόσο ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για σήμερα Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μέχρι χθες το μεσημέρι ο 39χρονος άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος παραμένει στα κρατητήρια όλες αυτές τις μέρες, δεν είχε διορίσει συνήγορο υπεράσπισης. Εάν κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα το πρωί, οπότε και ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί, θα του διοριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόρος από τις αρμόδιες ανακριτικές Αρχές (όπως προβλέπεται από τον νόμο). 
Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, εμφανίστηκε ατάραχος ενώπιον του εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είπε το παραμικρό στον εισαγγελικό λειτουργό για το επίμαχο συμβάν. Αξίζει να επισημανθεί, πάντως, ότι, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 39χρονος φέρεται, προανακριτικά, να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη σύντροφό του κι ότι επρόκειτο για ατύχημα. 
Το φονικό σημειώθηκε περίπου στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής, στα Καμίνια Ηρακλείου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο δράστης – ο οποίος φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης – ενημέρωσε ο ίδιος το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη του. Μερικά λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί που καταφτάνουν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Πατρόκλου, δίπλα στο γήπεδο του ΟΦΗ, αντικρίζουν την 29χρονη Νίνα, η οποία εργαζόταν σε μπαρ, να κείτεται στο πάτωμα νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος… 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος γυναικοκτόνος φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις που σχετίζονται με μικροποσότητες ναρκωτικών, αλλά και για συμπλοκές. Η 29χρονη Νίνα ζούσε μόνιμα στο Ηράκλειο εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια. Εντούτοις, ανά περιόδους επέστρεφε για μικρά χρονικά διαστήματα στην πατρίδα της.
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button