Υγεία & Διατροφή

Τέλος καριέρας για τον Μαρουάν Φελαϊνί – Galaksias Portal News

Ο πρώην διεθνής Βέλγος Μαρουάν Φελαϊνί, μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες των «Κόκκινων Διαβόλων» τη δεκαετία του 2010, ανακοίνωσε ότι τερματίζει την καριέρα του, τρεις μήνες μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την κινεζική ομάδα Σαντόνγκ Ταϊσάν.

«Γράφω για να ανακοινώσω ότι αποσύρομαι από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά από μια καριέρα 18 ετών», δήλωσε ο 36χρονος Φελαϊνί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην «Κόκκινος Διάβολος» έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Σταντάρ Λιέγης το 2006, πριν μεταγραφεί δύο χρόνια αργότερα στην Έβερτον, στην Αγγλία, για 20 εκατομμύρια ευρώ, και έγινε ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του βελγικού ποδοσφαίρου.

Φόρεσε τη φανέλα της Έβερτον 177 φορές πριν μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2013. Κατέκτησε ένα Κύπελλο Αγγλίας (2017), ένα Λιγκ Καπ (2016), ένα Σούπερ Καπ Αγγλίας (2017) και ένα Europa League (2017).

Το 2019, ο μέσος υπέγραψε με την Σαντόνγκ Ταϊσάν στην Κίνα, όπου δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Νοέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαρουάν Φελαϊνί έχει 87 συμμετοχές με τους «Κόκκινους Διαβόλους», με τους οποίους σημείωσε 18 γκολ. Συμμετείχε κυρίως στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, στο Euro-2016 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, τερματίζοντας στην 3η θέση μετά από μια σύντομη ήττα (1-0) στα ημιτελικά εναντίον της Γαλλίας.

Ανακοίνωσε τη διεθνή του αποχώρηση την επόμενη χρονιά.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button