Τρόπος Ζωής

Βόλτες μαζί με τον γιο της Πάρη στο κέντρο της Αθήνας – Galaksias Portal News

Στο κέντρο της Αθήνας εθεάθη η Ιωάννα Τούνη συνοδευόμενη από τον μόλις ενός έτους γιο της, Πάρη απολαμβάνοντας τη βόλτα και τα ψώνια τους. 

Η Ιωάννα Τούνη τον τελευταίο καιρό έχει εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένειά της στην Αθήνα, όμως οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την αναγκάζουν να βρίσκεται πολύ συχνά στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να μην έχει μία πόλη ως βάση. Η influencer που έγινε πρόσφατα μανούλα, είναι συνεχώς μαζί με τον 14 μηνών γιο της είτε σε εξορμήσεις είτε στη δουλειά.

Σε πρόσφατο ταξίδι της στη Γαλλία, μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους followers της πως έφαγε «πόρτα» σε εστιατόριο του Παρισιού επειδή είχε μαζί το μωρό.

Ο φωτογραφικός συνάντησε την Ιωάννα Τούνη στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα της μαζί με τον γιο της, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών που την αναγνώριζαν.

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη, τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μαζί έχουν αποκτήσει τον γιο τους, Πάρη ενώ έχουν καταφέρει να βρουν την απόλυτη ισορροπία ανάμεσά τους παρότι αναγκάζονται μερικές ημέρες του μήνα να ζουν χωριστά λόγω των συχνών ταξιδιών της influencer στη Θεσσαλονίκη.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button