Επικαιρότητα

Ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για απόβαση στην Αθήνα – Το μήνυμα Αυγενάκη από το Ηράκλειο (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Αγρότες: Ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για απόβαση στην Αθήνα – Το μήνυμα Αυγενάκη από το Ηράκλειο (vid)

Ο πυρετός της προετοιμασίας «χτυπά κόκκινο» στα μπλόκα των αγροτών για το πώς τελικώς θα κλειδώσει η κάθοδος στην πρωτεύουσα προκειμένου όπως οι εκπρόσωποι τους σημειώνουν το μήνυμα στην πρωτεύουσα να είναι ηχηρό.

  • Ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες οι αγρότες για την κάθοδο στην πρωτεύουσα
  • Λ. Αυγενάκης: Η πόρτα του διαλόγου παραμένει ανοιχτή
  • Σε επιφυλακή για την αγροτική κινητοποίηση και τα προβλήματα στις μετακινήσεις
  • Μήνυμα Αυγενάκη από το Ηράκλειο στους αγρότες των μπλόκων

Ζεσταίνουν τις μηχανές τους οι αγρότες για την απόβαση στην Αθήνα την επόμενη Τρίτη. Μετά το σήμα για κλιμάκωση που δόθηκε χθες μετά την παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης, από το Ηράκλειο επανέλαβε πως ο δρόμος της κατανόησης που μπορεί να οδηγήσει σε λύσεις παραμένει ανοιχτός.

Ο πυρετός της προετοιμασίας «χτυπά κόκκινο» στα μπλόκα των αγροτών για το πώς τελικώς θα κλειδώσει η κάθοδος στην πρωτεύουσα προκειμένου όπως οι εκπρόσωποι τους σημειώνουν το μήνυμα στην πρωτεύουσα να είναι ηχηρό. Από την πλευρά του πάντως ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης τόνισε πως η Κυβέρνηση κατανοεί και αναγνωρίζει το μέγεθος των προβλημάτων  για  αυτό και ανακοίνωσε όπως σημείωσε ένα γενναίο πακέτο μέτρων βάσει των ρεαλιστικών δυνατοτήτων της οικονομίας.

Λίγες ώρες αφότου ο κύβος για απόβαση στην πρωτεύουσα ερρίφθη, οι αγρότες προετοιμάζονται δυναμικά προκειμένου η συμμετοχή στο συλλαλητήριο να είναι μαζική και το μήνυμα δυναμικό. Σε επιφυλακή και η κυβέρνηση προκειμένου αυτή η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων να  μην προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις και ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button