ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Έρχεται… σκούπα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Galaksias Portal News

Η θέση του αθλητικού διευθυντή θ’ αλλάξει άμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θα φύγει ο Τζον Μέρτοου, και η διοίκηση έχει καταλήξει ήδη στον αντικαταστάτη του. Τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν πως υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Νταν Άσγουορθ, ο οποίος κατέχει το ίδιο πόστο στη Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Manchester Evening News» ο Άσγουορθ σχεδιάζει μια ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να φύγουν από το «Ολντ Τράφορντ» συνολικά 21 παίκτες (!), που είναι στη «μαύρη» λίστα του και μεταξύ αυτών βρίσκεται και τ’ όνομα του Μάρκους Ράσφορντ, καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως συνολικά ο Άσγουορθ, που θέλει να χτίσει από την αρχή μια νέα ομάδα, σκέφτεται την αποχώρηση των εξής παικτών:

Ραφαέλ Βαράν, Χάρι Μαγκουάιρ, Κασεμίρο, Κρίστιαν Έρικσεν, Άαρον Γουάν-Μπισάκα, Βίκτορ Λίντελοφ, Άντονι Μαρσιάλ, Τζέιντον Σάντσο, Μπράντον Γουίλιαμς, Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, Φακούντο Πελίστρι, Μέισον Γκρίνγουντ, Τομ Χίτον, Μάρκους Ράσφορντ, Τζόνι Έβανς, Σόφιαν Άμραμπατ, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, Ομάρι Φόρσον, Άμαντ, Χάνιμπαλ Μέιμπρι και Άντονι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button