ΕνημέρωσηΠολιτική

«Ήταν απελπισμένος, όταν άκουσε για τον Τερίμ μου είπε ”αλήθεια μπορείς να τον πείσεις να έρθει;”» – Galaksias Portal News

Για τον ρόλο που διαδραμάτισε στον «γάμο» του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Ατζούν Ιλιτσαλί.

Συγκεκριμένα ο Mr Survivor τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εκείνη την περίοδο ήταν δυσαρεστημένος και απελπισμένος με την εξέλιξη των πραγμάτων παρά την σοβαρή του επένδυση στο «τριφύλλι» κι έμεινε έκπληκτος όταν του πρότεινε το όνομα του πολύπειρου Τούρκου προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής.

Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: “Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;” “Είπα, “Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες”. Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button