ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη» – Galaksias Portal News

«Την ώρα που ο πρωθυπουργός στήνει σόου με κάμερες μπροστά σε τρακτέρ στη Βόνιτσα όπου μοίρασε γενικόλογες υποσχέσεις και μίλησε για πολιτισμένο διάλογο, οι υπουργοί του στα τηλεοπτικά πάνελ έστηναν το έδαφος της έντασης και της καταστολής», αναφέρει η Νέα Αριστερά.

Αφορμή για το σχόλιο της Νέας Αριστεράς οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «οι εποχές που αυτοί που ανέβαιναν στα τρακτέρ, αυτοί που κλείνανε πανεπιστήμια, αυτοί που κλείνανε δρόμους και νόμιζαν ότι είναι επαναστάτες, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαν κανένα αίτημα, έχουν περάσει» και του αρμόδιου υπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος «κουνούσε το δάχτυλο σε αγρότες καλώντας τους να “μην κάνουν υποδείξεις”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νέα Αριστερά αναφέρει ότι «οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη» και πως «πίσω από τα ψίχουλα που υπόσχεται εν είδει επικοινωνιακής διαχείρισης και το προσωπείο της συναίνεσης, βρίσκεται η πραγματική αντίληψη της κυβέρνησης για τον αγροτικό κόσμο».

Σημειώνει ότι «την Παρασκευή στην βουλή ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης θα φέρει στην βουλή την φωνή των ανθρώπων της Θεσσαλίας, που γίνεται κραυγή των αγροτών και των κτηνοτρόφων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την απόλυτη καταστροφή. Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία να τελειώσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button