Τρόπος Ζωής

Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι ήρωες και τυχεροί – Galaksias Portal News

«Παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση, τον φόβο των ανδρών να την φλερτάρουν και τα… ψώνια στη λαϊκή.

«Οι γυναίκες έξω μου λένε ότι με έχουν πρότυπο. Οι περισσότερες έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου. Συνάδελφοί μου στην αυτοδιοίκηση μου ζητούν να φωτογραφηθούμε.

Έχω δεχθεί σεξισμό, ο χώρος της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης είναι ανδροκρατούμενος. Έχω δεχθεί ειρωνικά σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση.

Έχω ψωνίσει από τη λαϊκή. Παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής. Νιώθω όμορφη και αγαπώ τον εαυτό μου αλλά δεν αποδέχομαι τον όρο sex symbol», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλά δεν είναι η βασική παράμετρος για να διατηρηθεί. Δε θα έκανα σχέση με μικρότερο.

Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι ήρωες και τυχεροί. Θέλει αρετή και τόλμη για να με αντέξουν. Δε με φλερτάρουν οι άνδρες, πιθανόν να με φοβούνται.

Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά και όχι με την οικονομική του κατάσταση. Έχω πλούσια την γκαρνταρόμπα μου, έχω τουαλέτες αλλά και οικονομικά ρούχα».

  

Κλείνοντας, η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Μου δίνει τεράστια δύναμη η αγάπη του κόσμου και των γυναικών. Μου δίνουν χαρά οι επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά είναι πυλώνες που με θωρακίζουν, να παραβλέπω και να προχωράω».

To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι ήρωες και τυχεροί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button