ΕνημέρωσηΠολιτική

Δανεικός στην Άουγκσμπουργκ ο Μπιελ – Galaksias Portal News

Οριστικοποιήθηκε την Πέμπτη (1/02) ο δανεισμός του Πεπ Μπιελ από τον Ολυμπιακό στην Άουγκσμπουργκ μέχρι τη λήξη της περιόδου.

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός βρέθηκε το πρωί στο Μόναχο, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το σύλλογο της Bundesliga για τους επόμενους έξι μήνες με τη γερμανική ομάδα να διατηρεί την οψιόν αγοράς έναντι του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παίκτης ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με τον αθλητικό διευθυντή της, Μαρίνκο Γιούρεντιτς να δηλώνει στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Στόχος μας ήταν να ενισχύσουμε την ομάδα στην επίθεση, φέρνοντας διαφορετικούς τύπους παικτών. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Πεπ Μπιελ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την Άουγκσμπουργκ.

Με την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και την ποιότητα που διαθέτει θα κάνει πιο δυνατή την επίθεσή μας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.»

Από την πλευρά του ο έμπειρος παίκτης σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή ολοκληρώθηκε μετά τις συζητήσεις που είχαμε με τη διοίκηση. Η Άουγκσμπουργκ είναι ένας φιλόδοξος και οικογενειακός σύλλογος, όπου θα ήθελα να χτίσω πάνω στην επιτυχημένη μου περίοδο στην Κοπεγχάγη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και φυσικά βοηθά πολύ το γεγονός ότι βρίσκω έναν προπονητή που ξέρει ακριβώς πώς να με χρησιμοποιήσει καλύτερα.»

Νωρίτερα ο παίκτης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ανάρτησή του στα social media: «Προς το παρόν οι δρόμοι μας χωρίζουν, ο χρόνος θα δείξει αν θα ξανασυναντηθούμε, δεν πέρασε πολύς καιρός, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου μέρος αυτής της οικογένειας… Σε αγαπώ και σε σέβομαι για πάντα!! Ολυμπιακάρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο 27χρονος επιθετικός.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button