ΑθλητικάΕνημέρωση

Η αποθέωση από την ελληνική αποστολή και η μεγάλη αγκαλιά από τον Μίλτο Τεντόγλου – Galaksias Portal News

Κρατώντας από το χέρι την μητέρα του, ο Εμμανουήλ Καραλής έφτασε στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής στη Γλασκώβη, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου και είδε τους Έλληνες αθλητές να τον υποδέχονται με ιαχές και αγκαλιές.

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν τα μέλη της ελληνικής αποστολής στον Εμμανουήλ Καραλή κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Οι Έλληνες αθλητές και προπονητές είχαν κρυφτεί πίσω από ένα μπάνερ της διοργάνωσης και εμφανίστηκαν όλοι μαζί ξαφνιάζοντας τον πρωταθλητή του επί κοντώ!

Ο Μίλτος Τεντόγλου υποδέχθηκε με μια μεγάλη αγκαλιά τον φίλο του και συναθλητή του, ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Πομάσκι!

Ο Καραλής πήρε για λίγο από το λαιμό της μητέρας του Σάρα το μετάλλιο για να το δείξει στα μέλη της αποστολής. Μάλιστα, ανέφερε σε όλους πως στο πίσω μέρος του μεταλλίου του, αναγράφεται το όνομά του.

To άρθρο Εμμανουήλ Καραλής: Η αποθέωση από την ελληνική αποστολή και η μεγάλη αγκαλιά από τον Μίλτο Τεντόγλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button