Τρόπος Ζωής

«Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου» – Galaksias Portal News

Η Ελένη Βουλγαράκη σχολίασε στο Πρωινό του ΑNT1 την ποδοσφαιρική παράσταση του Φώτη Ιωαννίδη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος είναι βρίσκεται σε σχέση με την Ελένη Βουλγαράκη, αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ωρών μετά τη νέα μεγάλη εμφάνιση του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ κόντρα στην Ένωση, υπογράφοντας την πράσινη ανατροπή στη Λεωφόρο.

Η Ελένη Βουλγαράκη δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη, γεγονός που σχολιάστηκε για ακόμα μία φορά στο Πρωινό του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής συνδύασε το κλείσιμο της φωνής της Ελένης Βουλγαράκη με την εμφάνισή της στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Η όμορφη παρουσιάστρια έδωσε το παρών στις κερκίδες και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ παρέα με την συνεργάτιδα και καλή της φίλη, Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Λιάγκας ρώτησε την Ελένη Βουλγαράκη εάν ο Ιωαννίδης της αφιερώνει τα γκολ και για το πως αισθάνεται που κέρδισε και αυτή την ΑΕΚ: “Δεν τα βάζω εγώ τα γκολ, τα βάζει ο Φώτης τα γκολ”, είπε η Βουλγαράκη και πρόσθεσε: “Έχει βάλει στην καρδιά μου, με μυτάκι έγινε, τον θαυμάζω πάρα πολύ, είμαι πολύ περήφανη”.

To άρθρο Ελένη Βουλγαράκη: «Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button