Επικαιρότητα

Ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει ηχηρή παρέμβαση εναντίον του νομοσχεδίου (vid) – Galaksias.com

Με επίσημο τρόπο θα εκφράσει την έντονη αντίθεσή του με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει ηχηρή παρέμβαση, ερχόμενος σε «ρήξη» με την κυβέρνηση

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προετοιμάζει το έδαφος για ηχηρή δημόσια τοποθέτηση εφ’ όλης της ύλης, η οποία θα επικεντρωθεί τόσο στο νομοσχέδιο που προγραμματίζει να φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, όσο και την ιδεολογική κατεύθυνση του κυβερνώντος κόμματος εν γένει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Ούτε το «μασάζ» της κυβέρνησης άλλαξε τα δεδομένα με τα διαφωνούντα στελέχη, ενώ, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος εμμένει στο ηχηρό «όχι» σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ετοιμάζει μία σημαντική δημόσια παρέμβαση.

Τροχιοδεικτική βολή κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είχε στείλει τη 12η Ιανουαρίου ο Αντώνης Σαμαράς, από τη Μεσσηνία.

«Στη συντριπτική της πλειοψηφία, η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη γι’ αυτό το ζήτημα κι εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή. Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια, όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό πως πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της δημοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρωθυπουργός.

Τέλος, διερωτήθηκε: «Θα λέμε στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και λέμε ταυτόχρονα στους Υπουργούς και τους βουλευτές να απέχουν;».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button