Υγεία & Διατροφή

Ζευγάρι ανώτερων δικαστικών έπεσαν θύματα διάρρηξης – Ανησυχία για αφαίρεση δικογραφιών – Galaksias Portal News

Zougla Newsroom

Στόχος διαρρηκτών έγινε ζευγάρι δικαστικών λειτουργών με τις αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό ή κάποιοι έψαχναν για κάτι συγκεκριμένο. Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον 54χρονο δικαστικό πριν από λίγες μέρες στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας. Όλα ξεκίνησαν όταν χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι στο Διόνυσο όπου διαμένει η αντιεισαγγελέας Εφετών και ο σύζυγος της, αλλά εκείνοι έλειπαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες είχαν τρυπώσει στην πολυτελή τριώροφη μεζονέτα ρίχνοντας κάποια κλαδιά δέντρων πάνω στην περίφραξη του οικοπέδου. Στη συνέχεια κινήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τους «πιάσει» το ραντάρ του συναγερμού μέχρι που έφτασαν στην κεντρική πόρτα του σπιτιού. Κατάφεραν να την σπάσουν και να μπουν στο εσωτερικό όπου έκαναν όλους τους ορόφους άνω κάτω ενώ έσπασαν και κάποια ντουλάπια βιβλιοθηκών προκειμένου να βρουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

Οι εισβολείς στάθηκαν τυχεροί… Άρπαξαν πανάκριβα ρούχα και μπουφάν, πένες αξίας πολλών εκατοντάδων ευρώ, κοσμήματα αγορασμένα από διάφορα μέρη του κόσμου, χρυσά μανικετόκουμπα, γυναικείες τσάντες γνωστών οίκων μόδας, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή συνολικής αξίας τουλάχιστον 20.000 ευρώ.

Θα μπορούσε να ήταν μια ακόμα διάρρηξη που είχε καταγραφεί στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας. Όμως το γεγονός ότι πρόκειται για ζευγάρι δικαστικών λειτουργών που πολλές φορές μεταφέρουν δικογραφίες και ευαίσθητα έγγραφα κάνει τις Αρχές να είναι ιδιαίτερα ανήσυχες. Για την αντιεισαγγελέα Εφετών και τον σύζυγο της, η κλοπή των προσωπικών τους αντικειμένων περνούσε σε δεύτερη μοίρα, καθώς στο σπίτι υπήρχαν έγγραφα δικογραφιών αλλά και έγγραφα του υπουργείου Δικαιοσύνης για διάφορες υποθέσεις και νομοσχέδια προς ψήφιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη έρευνα που έκαναν φαίνεται ότι οι δράστες αδιαφόρησαν αλλά κανείς δεν μπορούσε να είναι απόλυτα σίγουρος. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θα προσπαθήσουν να βρουν εικόνα από γειτονικές κάμερες που τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν. Επίσης, το γεγονός ότι δεν πρόκειται για μια πυκνοκατοικημένη και πολυσύχναστη περιοχή, ίσως τους βοηθήσει στην αναζήτηση των δραστών μεταξύ λιγότερων προσώπων που βρέθηκαν στο σημείο τις επίμαχες ώρες.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button