ΕνημέρωσηΟικονομία

Υπογραφή σύμβασης 82 εκατ. ευρώ – Εξοικονόμηση έως 40 εκατ. ευρώ για Δημόσιο και φορολογούμενους – Galaksias Portal News

Έπειτα από την υπογραφή σύμβαση – πλαισίου του Υπουργείου Ανάπτυξης με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) το Δημόσιο εξοικονομεί έως και 40.000.000 ευρώ.

Η συμφωνία μεταξύ του Υπουργείου Ανάπτυξης και των ΕΛΤΑ, ύψους 82.000.000 ευρώ -συμπεριλαμβανομένων και των δικαιωμάτων προαίρεσης- προορίζεται για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δημοσίου σε ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Τα ΕΛΤΑ αναδείχθηκαν ανάδοχος της σύμβασης μετά από τη διεξαγωγή ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού δυνάμει των διατάξεων του ν. 4412/2016.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Στο Υπουργείο Ανάπτυξης προχωράμε σε κεντρικοποίηση των δημοσίων συμβάσεων και προμηθειών που διασφαλίζει διαφάνεια, ευελιξία και λογοδοσία, αλλά και εξοικονομεί πόρους για τον Έλληνα φορολογούμενο. Στόχος της κυβέρνησής μας είναι η συνεχής και σταθερή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες τους και στις απαιτήσεις της εποχής μας».

Ο CEO των ΕΛΤΑ Γρηγόρης Σκλήκας, δήλωσε: «Η συνέχιση του σημαντικού έργου ταχυδρομικών υπηρεσιών του Δημοσίου ήταν ένα στοίχημα για τα ΕΛΤΑ. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις χαμηλότερου κόστους στηριζόμενοι στον εξελισσόμενο μετασχηματισμό και αποτελεσματικότερη οργάνωση των ΕΛΤΑ».

To άρθρο ΥΠΑΝ – ΕΛΤΑ: Υπογραφή σύμβασης 82 εκατ. ευρώ – Εξοικονόμηση έως 40 εκατ. ευρώ για Δημόσιο και φορολογούμενους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button