ΑθλητικάΕνημέρωση

Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του επιθετικού της ΑΕΚ στο Καναδάς – Τρινιντάντ Τομπάγκο και η ανάληψη της ευθύνης – Galaksias Portal News

Με τον Λιβάι Γκαρσία να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, το Τρίνινταντ και Τομπάγκο ηττήθηκε με 2-0 από τον Καναδά στα play offs και έχασε ιστορική ευκαιρία να προκριθεί στο Copa America.

Ο Λιβάι Γκαρσία αγωνίστηκε σε όλο το ματς και ήταν ίσως ο κορυφαίος παίκτης του Τρινιντάντ και Τομπάγκο κόντρα στον Καναδά, ωστόσο έχασε μεγάλες ευκαιρίες, για να σκοράρει.

Η πρώτη χάθηκε στο 18 και ενώ δεν είχε μπει κάποιο γκολ ακόμα στο ματς, ενώ η δεύτερη ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και θα ισοφάριζε το σκορ για το Τρινιντάντ και Τομπάκο.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ έκανε την αυτοκριτική του μετά το παιχνίδι. «Ήρθα εδώ να βοηθήσω. Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο καλός σήμερα και ανέλαβα την ευθύνη για αυτές τις ευκαιρίες. Ανέλαβα την ευθύνη για πολλά πράγματα, γιατί γνωρίζω πόσα περιμένει η ομάδα από μένα και ελπίζω ότι κι εγώ θα μάθω από αυτά τα λάθη και θα προχωρήσω. Θα αναλάβω την πίεση μετά από αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι θα μάθω από αυτό και θα συνεχίσω να κοιτάω μπροστά», είπε μεταξύ άλλων ο Λιβάι Γκαρσία.

O Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την επανέναρξη των playoffs και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 31 Μαρτίου στην OPAP Arena.

To άρθρο Λιβάι Γκαρσία: Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του επιθετικού της ΑΕΚ στο Καναδάς – Τρινιντάντ Τομπάγκο και η ανάληψη της ευθύνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button