Τρόπος Ζωής

Η Μαρίνα Πατούλη για τα ομόφυλα ζευγάρια – Τι απάντησε για τα σενάρια έξωσης

Στα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία απειλείται με έξωση απάντησε πρώτη φορά η Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια πήρε θέση και για το ζήτημα των ημερών, τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σχολίασε το νομοσχέδιο για τον γάμο, αλλά και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Είμαι από τη φύση μου παραδοσιακός άνθρωπος, προέρχομαι από μία συντηρητική οικογένεια. Θεωρώ όμως πως οι εποχές και οι κοινωνίες εξελίσσονται. Είμαι θετική στις επιλογές ενός ζευγαριού ομοφυλοφίλων να ολοκληρώσει τη σχέση αυτή με έναν γάμο. Στο θέμα της τεκνοθεσίας προβληματίζομαι πολύ, γιατί γνωρίζω πως σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως η υιοθεσία παιδιών υπάρχουν ήδη προβλήματα», τόνισε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να της κάνουν έξωση, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε:

«Το διάβασα και εγώ η αλήθεια είναι. Δεν ξέρω, ανησυχούν τα μέσα ενημέρωσης μήπως δεν έχω στέγη να μείνω; Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, δόξα τω Θεώ. Αν ήμουν μία απλή γυναίκα της καθημερινότητας θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση για την αύξηση του ενοικίου; Μπορώ να ανταπεξέλθω και είμαι καλά».

 

 

To άρθρο Η Μαρίνα Πατούλη για τα ομόφυλα ζευγάρια – Τι απάντησε για τα σενάρια έξωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button