Κόσμος

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Τσάβι – Galaksias.com

«Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι στις 30 Ιουνίου, δεν θα συνεχίσω πλέον ως προπονητής της Μπάρτσα. Νομίζω ότι η κατάσταση πρέπει να αλλάξει πορεία και, ως υπεύθυνος, δεν μπορώ να επιτρέψω να συνεχισθεί η τρέχουσα κατάσταση».

Με αυτά τα λόγια, ο Τσάβι αιφνιδίασε άπαντες τους ποδοσφαιρόφιλους και ιδίως αυτούς της Μπαρτσελόνα, γνωστοποιώντας την απόφαση του να φύγει από την «ομάδα της καρδιάς του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Τσάβι, έχει αρχίσει να αναπτύσσεται η φημολογία, σχετικά με τον αντικαταστάτη του. Για παράδειγμα, η ισπανική εφημερίδα «Marca» αναφέρει ότι οι διοικούντες τον σύλλογο αναζητούν έναν έμπειρο προπονητή, ενώ η «Sport» επισημαίνει ότι μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Τιάγκο Μότα της Μπολόνια, το όνομα του οποίου είχε ήδη δημοσιευθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, καθώς και ο Ράφα Μάρκες, ο προπονητής της Β` ομάδας.

Εκτός από αυτούς τους δύο πρώην παίκτες, υπάρχει ένας άλλος προπονητής ο οποίος ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Ολλανδό προπονητή, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνχορστ, ο οποίος δεν εργάζεται μετά την αποχώρηση του από την Ρέντζερς, τον Νοέμβριο του 2022.

Παράλληλα γράφονται τα ονόματα του Ιμανόλ Αλγουασίλ, προπονητή της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι, του προπονητή της Χιρόνα, Μίτσελ, ενώ η «AS» προβάλλει… δειλά την περίπτωση του Γιούργκεν Κλοπ, διευκρινίζοντας ότι ο Γερμανός τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ζοάν Λαπόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button