ΑθλητικάΕνημέρωση

Η κορυφή της ΑΕΚ και το σερί του Παναθηναϊκού – Δείτε φάσεις και γκολ – Galaksias Portal News

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ της Super League, μετά την ολοκλήρωση των ΑΕΚ – Άρης (2-0) και Παναθηναϊκός – Λαμία (3-1), όπως και τα highlights από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός πήραν νίκες στα ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League, με «τρίποντα» μέσα στην έδρα τους. Με χαρακτηριστική ευκολία, η Ένωση ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη (2-0) και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, μετά την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Λίγο νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός νίκησε (με ανατροπή) τη Λαμία με 3-1, πήρε το τέταρτό του «τρίποντο» μετά από 5 αγωνιστικές στο μίνι πρωτάθλημα και πέρασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από την ΑΕΚ και στο +1 από τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι η 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League δεν ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (14.04.2024), λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League.

5η αγωνιστική

Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1

ΑΕΚ – Άρης 2-0

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Θα διεξαχθεί την Πρωτομαγιά

Η βαθμολογία στα πλέι οφ της Super League

 

 

6η αγωνιστική – Κυριακή 21 Απριλίου

17:00 Λαμία-Παναθηναϊκός

19:30 Άρης-ΑΕΚ

20:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

To άρθρο Βαθμολογία πλέι οφ Super League: Η κορυφή της ΑΕΚ και το σερί του Παναθηναϊκού – Δείτε φάσεις και γκολ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button