ΕνημέρωσηΠολιτική

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη αποθεώθηκε στο twitter – Galaksias Portal News

Η πολυαναμενόμενη σειρά «Famagusta», έκανε πρεμιέρα χθες, Κυριακή (21/01) και πολύ γρήγορα έγινε το πρώτο trend στο ελληνικό twitter.

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη αφηγείται στη νέα σειρά όλα όσα έζησε το 1974 κατά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ερμηνεία της ως Χαρίτα Μάντολες, καθήλωσε το κοινό που την αποθέωσε για τον συγκλονιστικό τρόπο που μετέφερε τις εμπειρίες της Μάντολες στη μικρή οθόνη.

«Αν μπορώ να ρωτήσω κ. Μάντολες, πόσο χρονών είστε;» τη ρωτάει ο Χρήστος Λούλης ως δημοσιογράφος που έχει έρθει από την Αγγλία για να κάνει ένα θέμα για την εισβολή στην Κύπρο.

«Είμαι 27 χρόνων» απαντά αφοπλιστικά η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο Famagusta ως Χαρίτα Μάντολες. «Είμαι ακριβώς όσο ήμουν εκείνη την ημέρα. Από τότε σταμάτησα να μεγαλώνω, γιατί περιμένω τη μέρα που θα γυρίσω πάλι πίσω, στο σπίτι μου, ελεύθερη. Θα ανέβω εκεί στον τόπο που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και θα ανάψω ένα καντήλι για τις ψυχές τους. Άμα γυρίσω πίσω στο σπίτι μου τότε θα αρχίσω να ζω και να μεγαλώνω πάλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρήστες του Twitter έκαναν λόγο για ανατριχιαστικές εικόνες ενώ σχολίασαν τον πόνο που βίωσαν οι άνθρωποι στην Κύπρο, σε μία πληγή που μένει ανοιχτή, 50 χρόνια μετά. Τη σειρά Famagusta υπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Το σίριαλ περιγράφει τη ζωή των δύο οικογενειών και των ανθρώπων που τις περιβάλλουν με κεντρικό σημείο αναφοράς μία οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1974.Όλα ξεκινούν τη στιγμή που μία νεαρή μητέρα τρέχει για να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς, κρατώντας τον γιο της στην αγκαλιά. Ωστόσο, πέφτει αναίσθητη από το ωστικό κύμα μιας βόμβας και όταν ξυπνάει, το παιδί της έχει χαθεί.

Πενήντα χρόνια αργότερα, ούτε εκείνη ούτε ο σύζυγός της, ο Αντρέας Σέκερης, έχουν ξεχάσει το χαμένο τους παιδί και θρηνούν ακόμα για αυτή την τραγική απώλεια.

Οι ερμηνείες, η μουσική, η σκηνοθεσία, οι δραματικές σκηνές καθώς και το γεγονός πως όλα αυτά βασίζονται σε μια αληθινή ιστορία, κατάφεραν να «παγώσουν» τους τηλεθεατές και να… συγκλονίσουν τους χρήστες του Twitter.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button